Sayfalar

20 Nisan 2009 Pazartesi

Nuslank X-tra jel Bölgesel Zayıflama

NUSLANK X-TRA GEL NEDİR?
Nuslank X-Tra Gel;
Hollanda'da üretilip Türkiye'de satışa sunulmuştur. Formülündeki maddelerin etkileri ile vücutta bölgesel olarak yağ birikimi görünümünü azaltmaya, bu bölgeleri sıkılaştırmaya, bölgesel incelmeye destek olur ve vücutta selülit görüntüsünü azaltmaya yardımcı üründür.
X-Tra Gel doğal içeriğiyle belli bölgelerdeki yağ birikimi ve selülit görünümünün azaltılmasında etkilidir.
Siz uyurken, tatildeyken ya da çalışırken, gösterdiği etki sayesinde incelme ve sıkılaşma tüm gün boyunca devam eder.

Nuslank X-TRA GEL, göbek, bel ve basen inceltme, selülit düzenleyici ve sıkılaştırma konusunda devrim yaratan bir üründür. Yıllardır Hollanda'da satılan bu mucize ürün artık Türkiye"'de.

Araştırmalara göre kadınların % 85-98'inde belirli ölçüde selülit ve bölgesel yağlanma olduğunu göstermektedir. Dolaşım ve hormonal bozukluklar, çevresel faktörler, sağlıksız beslenme sonucu meydana gelen selülitler ve bölgesel yağlanmalar ciltte pütürlü, sertleşmiş ve muntazam olmayan 'portakal kabuğu' şeklinde istenmeyen bir görüntüye sebep olur.

NuSlank X-Tra Gel, formülündeki guarana ve diğer bitkisel polifenollerin etkisi ile vücutta bölgesel olarak yağ birikimi görünümünü azaltmaya, bu bölgeleri sıkılaştırmaya, bölgesel incelmeye destek ve vücutta selülit görüntüsünü azaltmada yardımcı üründür.

X-Tra Gel doğal içeriğiyle belli bölgelerdeki yağ birikimi ve selülit görünümünün azaltılmasında etkindir. Siz uyurken, tatildeyken ya da çalışırken, gösterdiği etki sayesinde incelme ve sıkılaşma tüm gün boyunca devam eder.


X-TRA GEL'in İçeriği


Guarana; dünya üzerinde kafein yönünden en zengin bitkidir. Lipolitik etkisiyle kafein, bulunduğu bölgede kan dolaşımını hızlandırarak yağ yakımının hızlandırılmasına yardımcıdır.

Macrocystis Pyrifera; Deniz yosunundan elde edilen dünyada en hızlı büyüyen bitkilerden biridir. Cildin esnekliğini artırır, sıkılaşmasını sağlar.

Hydrolyzed Wheat Protein(Hidrolize Buğday Proteini): Amino asitler bakımından zengin olan bu proteinler cilt dokusunu besler ve cildin esneklik ve sıkılığını artırır.

Juniperus communis(Ardıç): Kan dolaşımını arttırır. Cildi sıkılaştırıcı ve selülit görünümünü azaltıcı etkisi vardır.

Rosmarinus Officinalis (Biberiye): Dolaşım bozukluğu olan bölgede, kan dolaşım hızını arttırır. Böylece hücrelere daha iyi oksijen gitmesini sağlar. Cilt altında birikmiş portakal kabuğu görüntüsüne yol açan fazla sıvılara etkiyerek, selülit görüntüsünün hafifletilmesine yardım eder. Cildin sıkılaştırılmasında görev alır.

Pelargonium Odoratissimum (Itır): Cildi güzelleştirir. Hoş koku verir.

Citrus Grandis(Greyfurt):Bileşiminde C vitamini, kalsiyum, fosfor ve potasyum, E vitamini vardır. Antioksidan etkisi serbest radikallere karşı savaşır. Ayrıca kan dolaşımını hızlandırıcı etkisi vardır.

Citrus Dulcis (Portakal):Cilt dokusunu güçlendirir. Ayrıca ciltte sıkılaştırıcı ve uyarıcı etkisi vardır.



Ambalaj: 250ml Jel


X-TRA GEL'in Etkisi

* Bölgesel incelme sağlanmasına ,
* Cildin altında var olan selülitlerin giderilmesine,
* Ciltte elastikiyet ve sıkılaştırma sağlanmasına,
* Cilt altında toplanmış portakal kabuğu görünümünün azaltılmasına,
* Cilt yüzeyinin altında kan dolaşımının arttırılmasına,
* Cilt yüzeyinin düzleştirilmesine, pürüzsüz bir cilt oluşumuna,
* Ciltte ferahlık, canlılık hissinin sağlanmasına,
yardımcı olur.

X-TRA GEL'in Kullanımı

Günde 3 kere, yağlanmanın ve selülit görünümünün olduğu bölgeye yukarıya doğru dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanır.

Daha etkili bir sonuç için;

NuSlank X-Tra Gel'in uygulanacağı bölge temiz ve kuru olmalıdır. Emilim sağlanıncaya kadar masajın uygulanması, ürünün etkinliğini arttırma açısından önemlidir. Uygulamadan 5 dakika kadar önce bölgenin ılık havlu ile kompresi, derinin gözeneklerinin açılmasına ve buna bağlı olarak aktif bileşenlerin deriye daha hızlı nüfuz ederek etkilerini daha çabuk göstermelerini sağlar. Aktif bileşenler kan dolaşımına katıldıktan 15 dakika sonra ilk etkiler görülmeye başlar.

NuSlank X-Tra Gel'in etkisini görmek için;
**Kullanım öncesi ölçünüzü alın. Jeli uyguladıktan 15 dakika sonra tekrar ölçüm yaptığınızda NuSlank X-Tra Gelin etkisini görebilirsiniz!!


X-TRA GEL'in Yan Etkisi

Dikkat Edilecek Hususlar:

Yüze uygulamayınız.
Herhangi bir ilaç kullanılıyorsa kullanmadan önce doktora danışılması gerekir.
Hamileler ve bebek emzirenlerin kullanmadan önce doktora danışması tavsiye edilir.
İçeriğindeki deniz yosunu iyot içerdiğinden Tiroid hastaları kullanmadan önce doktora danışmalıdır.
İçindeki etken maddelerden herhangi birine alerjisi olan kişilerin kullanması tavsiye edilmez.
Bu ürün herhangi bir rahatsızlık, hastalık teşhis, tedavi ve ya önleme amacı ile kullanılamaz.

ilaç değildir. Şimdiye kadar belirtilen bir yan etkisi görülmemiştir.
Bu ürün tarım bakanlı tarafından onaylanmış olup türk teleizyonlarında sıkca reklamı yayınlanan bir üründür bu ürünü araştırırken şunu gördüm kullanan kişilerin çoğunluğu üründen memluniyetini anlatan sözcükler kullanıyor tanıtmak bizden yorum sizden.
Bu konun altında düşünce ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz saygılar sevgiler.

16 Nisan 2009 Perşembe

Kanserin Tedavisi Beslenmede

Kanserin Tedavisi Beslenmede

Dünya genelinde önemli bir sağlık sorunu olan kanser, sağlıklı beslenme ve sigaradan uzak durarak önlenebilir!

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Özdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yanlış beslenme alışkanlıklarının son yıllarda hızla artmasıyla birlikte kanser vakalarının oluşumunun da hızlandığını söyledi.

Çevresel etkenlerin yapısal etkenlerin üzerine konulduğunda kansere yakalanma ihtimalinin artığına dikkati çeken Doç. Dr. Özdoğan, bu nedenle çevresel etkenlerin ne kadar farkında olunup, ne kadar bunlardan uzak durulursa kanserin oluşmasının geciktirilebileceğini ya da önlenebileceğini belirtti.

Doç. Dr. Özdoğan, doğru beslenme alışkanlıklarının bu anlamda büyük önem taşıdığını, ayrıca obezite ile kanserin doğrudan ilişkilendirilebileceğini kaydetti.

İlgili Konular: Kanser ,Beslenme, Kanserin Tedavisi

Şifalı Bitkiler ve Doğal Tedaviler

Şifalı Bitkiler ve Doğal Tedaviler'le İlgili Bilgiler

Şifalı bitkilerin faydaları,hangi hastalıklar için kullanıldıkları ve içerdikleri aktif maddeler hakkında aradığınız bilgileri,bitkilerle ilgili yapılan son araştırma sonuçlarını,doğal tedavi yöntemleri ile ilgili makaleleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Şifalı bitkilerle tedavi gibi doğal tedavi yöntemleri kimileri tarafından alternatif tıp ya da tamalayıcı tıp olarak adlandırılmaktadır.Bu tedavi biçimini tıbbın alternatifi ya da tamamlayıcısı olarak değil,bir parçası olarak görüyoruz.Bugün Almanya'da hastanelerde hasta,tedavi yöntemini kendisi seçebilmekte ve kendi talebine göre kendisine hizmet verilmektedir.Çin'de şifalı bitkilerle tedavi devlet hastanelerinde uygulanıyor ve şifalı bitkiler yine hastane tarafından hastaya temin ediliyor.Doğal tedavi yöntemleri tıbbın alternatifi yahut tamamlayıcısı değil bir parçasıdır.

Bugün şifalı bitkiler üzerinde binlerce araştırma ve deney yapılıyor.Araştırmalar şifalı bitkilerin tam da geleneksel yöntemlerde tedavisinde kullanıldıkları hastalıklara iyi geldiğini birer birer ispatlıyor.

Şifalı bitkilerle hastalıklardan korunmak ve kurtulmak daha sağlıklı,daha kolay,daha ekonomik.

İlgili Alanlar:Şifalı Bitkiler , Doğal Tedavi , Sağlık, bitkiler , doğal ,tedavi

Sağlıklı Beslenme Kilo

sağlıklı beslenerek ve düzenli yemekyiyerek nasıl diyet yapabilirsiniz.idel kilonuza korumak vb.
  • Kilonuza dikkat edin. Aşırı kilolu iseniz mutlaka ideal kilonuza inin. Kilonuz normalse kilo almamaya özen gösterin. Aşırı kilo önemli bir risk faktörüdür.
  • Kilo almada önemli etken yağlardır. Beslenmenizde yağ oranını azaltın. Normal kişiler,günlük kalori ihtiyacının %30 unu yağ olarak almalıdır. Günlük kalori ihtiyacının % 30'u 9' a bölünürse gr cinsinden yağ miktarı ortaya çıkar. İhtiyaç 1800 kalori ise, bunun 540 kalorisi yağlardan alınmalıdır.Yani günde ençok 60 gr yağ yeterlidir.
  • Öğün atlamayın. Yemeklerde tabağınızı tam doldurmayın. Yavaş yiyin. Öğün aralarında bir şey yemek ihtiyacı duyarsanız meyve iyi bir seçimdir. Tatlılardan kaçının.
  • Bitkisel besinleri, haşlanmış, ızgara yemekleri tercih edin. Yemeklerinizi buharda ve yanmaz tavada pişirin. Hazır gıdalardan ve hayvansal gıdalardan mümkün olduğunca uzak durun.

İlgili Konular:Sağlıklı Beslenme , Beslenme, Sağlık ,ideal kilo

Dengeli Beslenme


Doymuş yağ (tere yağ, kuyruk yağı) oranı yüksek besinleri daha az tüketin.Dengeli beslenmeye Yeterli miktarda doymamış yağ (ay çiçek, mısırözü, soya, fındık, zeytin yağı) almaya dikkat edin. Yarım yağlı süt, yağsız yoğurt tüketin.Yağlı kırmızı et yerine yağsız et, kuru baklagiller (nohut, mercimek, fasulye gibi) balık ve tavuk tercih edin. Süt ve süt ürünleri de (yoğurt, peynir vb.) Dengeli Beslenme tüketilmeli fakat bunlarında az yağlı olmalarına dikkat edilmeli.Yemeklerinizi haşlama, fırında pişirme veya ızgarada pişirme yöntemleriyle pişirirseniz yemeğe eklenecek yağıda azaltmış olursunuz.

Bu Konuyla İlgili Alanlar:Dengeli Beslenme , Beslenme , Diyet , Zayıflama , Sağlıklı Diyet

12 Nisan 2009 Pazar

Elma Krom , Elma Krom Zayıflama , Elma Krom Seda Sayan

Elma Krom Acıklama:
Bu Ürün Biraz Kilolu İnsanların Kilolarını Verebilmesi İçin Üretilmiş Bir Üründür Bu Ürün Önceleri Yabancı Ülkelerde Satışa Sunuluyordu ve Bu elma kromun tanıtılması için türkiyeye bunu kim tanıtabilir. Seda sayanı seçmişler ve seda sayada tanıtması için bu ürünü kullanmış ve seda sayan bu elma krom sayesinde kilo vermiş. Seda sayan bu elma kromu kullanmasaydı tanıtamazı ve kullandığı için ve etkili olduğu için gönül rahatlığıyla bu ürünü internette sitelerde videoları vardır . bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz... Elma krom zayıflama kapsülü
Özellikle bayanların dikkatine kilo vermek için hiç durmayın elma kromu sipariş edin benimde sizlere bir önerim var www.elmakapsuluu.com dan sipariş verebilirsiniz ve 2 gün içinde elinizdedir ürünnüz. elma krom zayıflama kapsülü seda sayan

Bu Konuyla İlgili Alanlar Aşağıda Yer Almaktadır....

Elma Krom ,Elma Krom Zayıflama ,Elma Krom Seda Sayan , Zayıflama ,Elma Kapsülü

7 Nisan 2009 Salı

Yeşil Elma İle Kilo Ver

Yeşil Elma Kilo Ver Sağlıklı Kilo Verme
Fazla kilolar günümüzün en önemli sorunlarından biri. Yesilelma; günlük yaşamınızda çok fazla değişiklik yapmadan, fazladan para harcamadan, küçük fedakarlıklarla kilo sorunlarınızı çözmenize yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Olabildiğince basit ve sade olmaya çalışıyoruz. Basit ve bedava yöntemlerin pek muteber olmadığını biliyoruz. Çoğunlukla, kafamızda büyüttüğümüz bu tip sorunların mucizevi çözümlerini ararız.
Oysa sorunun kaynağı ve çözümü çok basit.
Bu sayfalarda herhangi bir sihirli değneğe rastlamayacaksınız, fakat biraz çaba sarfetmeye, biraz fedakarlığa hazırsanız size yardımcı olacak araçlar bulacaksınız.

Beslenme ve kilo verme sayfalarında, konular ile ilgili genel bilgiler bulacaksınız. Sitemizi gezmeye bu sayfalardan başlamanızı öneririz. Pek çok sorunuza bu sayfalarda yanıt bulacaksınız.

Hesap makinesi sayfasında, ideal kilo, bmi (vücut-kütle endeksi), whr (bel-kalça oranı) hesaplayabilirsiniz. Ayrıca hedefinize uygun (kilo verme veya alma, mevcut kiloyu koruma) beslenme programına ulaşabilirsiniz.

Egzersiz sayfasında, vücut tipinize göre egzersiz programlarına ulaşabilirsiniz. Bundan başka programların kullanımı, hareketlerin tarifleri, egzersiz ve spor ile ilgili genel bilgileri de bulacaksınız.

Elma Krom

Elma Krom nedir , Elma Krom

Elma Krom nedir elma kromun içinde ne var kaç adet nasıl kullanılır elma krom zayiflama kapsülü hakkında herşey ama herşey bu sitede yer almaktadır elma krom kapsülü zayiflama kapsülü elma kapsülü sirkesi elma krom sipariş için üsteki banneri tıklayınız ve www.elmakapsuluu.com dan sipariş verin kargo üçreti bizlere ait 2 gün içerisinde kapınızda ürün...

Elma, doğada bulunan meyveler arasında en sağlıklı olanlarından biridir.Elma " İçerdiği vitaminler ve potasyum, magnezyum ve kalsiyum gibi mineraller sayesinde, hastalıklara karşı daha dirençli olmamıza yardımcı olur. Elmanın bu özelliklerini bütünüyle içeren elma krom 'elma sirkesi' ise besinlerin verimli kullanılmasına, metabolizmanın sağlıklı işlemesine ve vücudun asit alkali dengesinin korunmasına yardımcı olur. Elma kapsülü Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayarak besinler içerisindeki kalorileri kısa
sürede yakmanızı sağlayan elma sirkesi elmakrom , kilo vermeye de yardımcı olur.
Apple&Chromium, elma krom kapsülü sıvı elma sirkesine kıyasla kullanıma daha
uygundur, özellikle de elma sirkesinin asitli tadını sevmiyorsanız elma krom u mutlaka denemelisiniz..

Kolesterol, yağ ve protein sentezi için hayatî bir mineral olan krom, glikoz metabolizmasıyla etkileşir
ve nsülinin uygun kullanımıyla kan şekeri düzeylerinin sabit kalmasını sağlamaya yardımcı olur. Böylece hem diyabetiklerde hem de hipoglisemisi olanlarda kullanımı yararlı olabilir. Krom, vücut tarafından en iyi, "krom pikolinat " olarak adlandırılan formda alındığında emilir. Bu formu, kandaki kolesterol ve glikoz düzeylerini de çok iyi kontrol edebilmektedir. Yağ kaybını artırarak, yağsız kas kitlesi artışı sağlamaya, osteoporozla savaşta ve ömrü uzatmaya yardımcı olur.
İnsülinin etkinliği artarsa, insülinin salgılanma yeri olan pankreasta, lüzumsuz derecede yüksek insulin
salgılanmasına gereksinim azalır.

Elma Ve Krom İle Sağlıklı Zayıflayın

Elma Krom İle Zayıflayın

Elma Ve Krom İle Sağlıklı Zayıflayın Hakkında Tüm Bİlgiler Sitemizde Yer Almaktadır Yeni Ürünler Cıkarsa Zayıflamayla İlgili Bu Siteden Bakabilirsiniz....
İçeriğinde bulunan Metabolizmanın çalışmasını sağlayan yakıt olan sirke asidi, metabolizmada bir yan ürün olarak meydana gelir. Gıdalarla bünyemize aldığımız yağ ve karbonhidratların, sirke asidinin yardımı olmaksızın sindirilmesi hemen hemen mümkün olmayacaktı denilebilir.

İnsan metabolizmasının mükemmel çalışabilmesi için yaklaşık 100 gram gereklidir. Kim muntazaman elma sirkesi tüketirse, sindirimi kolaylaştırmış ve metabolizmasını harekete geçirmiş demektir.

Yalnızca bugün Değil yaşlılık zamanlarına da vücudumuzu hazırlamak durumundayız sağlıklı bir yaşlılık için şimdi attığınız her adım yarınınızı belirleyecektir kilo sorununu asla tek başına görsel estetik açısından düşünmemek gerekir çünkü kilonun sağlığımıza karşı korkunç oranda tehditleri göz ardı edilmemelidir fazla kilolar elbette sosyal açıdan da insanlara büyük zararlar vermektedir.

Durum bu kadar ortadayken neden bu yükle yaşayalım ki.

İlgili Alanlar:Elma ,Elma Krom ,Krom İle Zayıflayın , Elma Krom İle Zayıflayın,Sağlıklı Kilo Verme , Sağlıklı Elma , Elma Krom Sağlıklı

Elma Krom Kullanım Şekli

ELMA ve KROM’un Kullanım Şekli ve Dozajı Aşağıda Yer Almaktadır...

Bu Sitede Elma Krom Zayıflama Kapsülü Hakkında Herşeyi Bula Bİlirsiniz Ve Üsteki Bannere Tıklayarak Sipariş Verebilirsiniz...
Öğün sırasında su ile günde 1 adet olarak alınmalıdır. Daha etkin olması için egzersiz ve diyeti tavsiye ederiz. Doz aşımı halinde tamamen bitkisel ekstraktlardan ve balık jelatininden imal edildiğinden vücutta hiçbir yan etki oluşturmaz.

6 ve üzeri fazla kilosu olanlara; sabah kahvaltısından 20 dakika önce 1 adet ve akşam yemeğinden 20 dakika önce 1 adet olmak üzere günde 2 adet kullanmaları önerilmektedir.

Uyarı: Herhangi başka bir reçeteli ilaç kullanmaktaysanız, hamileyseniz ya da bebek emziriyorsanız doktorunuza danışınız. İnsüline bağımlı diyabet hastaları kullanmadan önce doktorlarına danışmalıdır. Bu ürün herhangi bir rahatsızlığın veya hastalığın teşhisi, tedavisi veya önlenmesi amacı ile kullanılamaz, ilaç değildir, gıda takviyesidir.

KUTU İÇERİĞİ: 48 adet kapsül

İlgili Alanlar:Elma Krom ,Elma Krom Kullanım , Elma Krom Kullanım Şekli , Elma Kapsülü

1 Nisan 2009 Çarşamba

Elma Krom Zayiflama Kapsülü

Elma Krom Zayiflama Kapsülü Hakkında Tüm Bilgileri Sitemizde Bulabilirsiniz A'dan Z Elma krom ve kapsülü hakkında herşey bu sitede yer almaktadır.

Elma Kapsülü'nün İçeriği ve Etkisi

Ürün İçeriği: Elma şırası sirkesi ekstraktı ( 7%) , krom pikolinat (%12), soya lesitin, vitamin B3, vitamin B5, çinko, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin B11, vitamin B12, yardımcı madde (ayçiçeği yağı), boyar madde, emulsifiye (gliserin), su, koyulaştırıcı (balmumu), balık jelatini.

APPLE & CHROMIUM, VİTAMİN B, SOYA LESİTİN

  • Kilo kontrolünü kolaylaştırmaya, kilo vermeye,
  • Yağ kaybını hızlandırmaya, yağsız kas kitlesini artırmaya,
  • Tatlıya olan iştahın kesilmesine,
  • İçeriğindeki B komplex vitaminleri ile, daha az beslenerek daha zinde ve güçlü kalmanıza,
  • Diyabetiklerde kan şekeri ayarını düzenlemeye,
  • LDL-kolesterolü azaltmaya, iyi huylu HDL-kolesterolü yükseltmeye,
  • Kabızlığı önlemeye, hazmı kolaylaştırmaya ve şişkinliği gidermeye,
  • Vücuttaki birikintileri eritmeye,
  • İçerdiği doğal asitler ve enzimlerle kanın daha sağlıklı ve ince akmasına,
  • Kadınlarda adet ağrılarının giderilmesine,
  • Alkollü içki tüketme isteğini azaltmaya,
    yardımcı olur.

KROM'UN ETKİSİ

  • Karbonhidratlara karşı aşırı iştahı kontrol altına almaya,
  • İnsülinin etkisini aktive ederek, hücrelerin glikoz kullanımını artırmaya, yağ dokusunu azaltmaya, kas dokularının daha sağlam ve daha sıkı olmasına,
  • Kemik erimesini ve yaşlanmanın etkilerini azaltmaya,
  • Vücuttaki yağ kitlesini azaltıp kas kitlesini artırarak, vücut hatlarının daha düzgün görünmesine ve kas yapmaya,
    yardımcı olur.

SOYA LESİTİN'İN ETKİSİ

  • Vücuttaki yağları eritme özelliği sayesinde vücuda giren yağların depolanmadan yok edilmesine böylelikle kilo vermeye,
  • Kronik yorgunluk sendromuna ve zarar gören karaciğer hücrelerinin onarımına,
  • Yaşlanma etkilerini azaltmaya, kolesterol seviyesini düşürmeye,
  • İnsülin ihtiyacını azaltmaya,
    yardımcı olur.

B VİTAMİNLERİNİN ETKİSİ

Diyetlerin en büyük desteğidir. Sinir sistemini ve bağışıklık sistemini güçlendirerek bitkinliği giderdiği, sinir siteminin çalışmasına, yağlı asitlerin metabolizmasına, kırmızı kan hücrelerinin olgunlaşmasında önemli rol oynadığı literatürlerde kayıtlıdır.

B-1 vitamini, vücudun glikozdan oluşan enerjiyi kullanmasını sağlamaya, B-1, B-2 ve B-12 vitaminleri enerji üretimine yardımcı olur.
B-6 karaciğerin östrojeni kullanmasına, hormon seviyelerinin normalleşmesine ve kendinizi keyifli hissetmemizi sağlayan serotonin üretimineyardımcı olur.

Elma Şırası Sirkesi ekstraktı; Kalsiyum, Fluor, Potasyum, Magnezyum, Sodyum, Fosfor, Silisyum, A vitamini, Beta-Karotin, B1,B2 ve B6 vitaminleri, C Vitamini, Sirke Asitleri, meyve asitleri, pektin, doğal aroma maddelerini içermektedir. Elma şırası sirkesi ekstraktı;

  • Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayarak besinler içerisindeki kalorinin kısa sürede yakılmasına,
  • Kalsiyumun vücutta daha verimli kullanılmasına,
  • Uzun süre kullandığınızda, kemik ve eklemlerinizdeki sertlik ve sıkıntıların geçmesine,
  • Yüksek tansiyonun oluşmasını engellemeye,
  • Elmanın özü olan asetik asit nişasta emilimini azaltmaya ve mide boşalmasını geciktirmeye,
  • Asidik yapısından dolayı ve içerdiği enzimlere bağlı olarak yağ yakımına destek olarak kilo vermeye,
    yardımcı olur.
İlgili Alanlar:Elma Krom Zayıflama Ürünü, Elma Krom, Elma Kapsülü,