Sayfalar

7 Nisan 2009 Salı

Yeşil Elma İle Kilo Ver

Yeşil Elma Kilo Ver Sağlıklı Kilo Verme
Fazla kilolar günümüzün en önemli sorunlarından biri. Yesilelma; günlük yaşamınızda çok fazla değişiklik yapmadan, fazladan para harcamadan, küçük fedakarlıklarla kilo sorunlarınızı çözmenize yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Olabildiğince basit ve sade olmaya çalışıyoruz. Basit ve bedava yöntemlerin pek muteber olmadığını biliyoruz. Çoğunlukla, kafamızda büyüttüğümüz bu tip sorunların mucizevi çözümlerini ararız.
Oysa sorunun kaynağı ve çözümü çok basit.
Bu sayfalarda herhangi bir sihirli değneğe rastlamayacaksınız, fakat biraz çaba sarfetmeye, biraz fedakarlığa hazırsanız size yardımcı olacak araçlar bulacaksınız.

Beslenme ve kilo verme sayfalarında, konular ile ilgili genel bilgiler bulacaksınız. Sitemizi gezmeye bu sayfalardan başlamanızı öneririz. Pek çok sorunuza bu sayfalarda yanıt bulacaksınız.

Hesap makinesi sayfasında, ideal kilo, bmi (vücut-kütle endeksi), whr (bel-kalça oranı) hesaplayabilirsiniz. Ayrıca hedefinize uygun (kilo verme veya alma, mevcut kiloyu koruma) beslenme programına ulaşabilirsiniz.

Egzersiz sayfasında, vücut tipinize göre egzersiz programlarına ulaşabilirsiniz. Bundan başka programların kullanımı, hareketlerin tarifleri, egzersiz ve spor ile ilgili genel bilgileri de bulacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder